Rätt barnvagn hittar du hos Pyret och Snäckan

Hanna och John Hadenius bestämde sig 2011 för att starta företaget Pyret & Snäckan. Detta efter att ha pratat med vänner och bekanta som precis skaffat barn, men haft svårt att hitta rätt barnvagn. Idag erbjuder de ett noga utvalt sortiment av barnvagnar, bland annat Bugaboo Bee5 som är en riktigt bra vagn. Pyret & Snäckan har tre nyckelord och dessa är kvalité, god service och snabba leveranser. Det är precis vad du får om du handlar din barnvagn eller andra produkter hos dem.

Bra villkor på ditt köp

Hos Pyret & Snäckan är det tryggt att handla. De erbjuder bland annat:

  • Produktgaranti 1-2 år
  • Ångerrätt i 30 dagar
  • Förlossningsgaranti
  • Snabba leveranser
  • Bra priser

Pyret & Snäckan satsar på att ha ett sortiment av barnvagnar som håller hög kvalitet snarare än att ha mängder att välja på.

Skaffa allt du behöver

Pyret & Snäckan har utöver barnvagnar även tillbehör till barnvagnarna samt andra produkter du kommer att behöva till ditt barn. Du hittar bilbarnstolar, både för barn mellan 0-13 kilo, barn som är mellan 0-18 kilo och 0-25 kilo. Dessutom kan du köpa produkter för matning, amningskuddar, skötbäddar och babyvakter. Ska du köpa saker till ditt barn, så är det till Pyret & Snäckan du ska besöka. Dessutom är det enkelt att beställa på nätet och få hem det på bara ett par dagar. Du har även bytesrätt om du inte är nöjd med ditt val av barnvagn.

18 dec 2015