Att piffa upp sitt sexliv

Lyckligt parDet finns en rad olika sätt att piffa upp ens sexliv på, att göra det lite roligare, intressantare och mer njutbart. Det är ju nämligen ett faktum att sexlivet ofta börjar gå lite på slentrian när man varit ihop en längre period, särskilt om man även skaffat barn. Det är helt enkelt svårt att upprätthålla ett aktivt och uppfriskande sexliv när någon av parterna alltid är trött (i princip ofrånkomligt när barnen är små), när dagarna är långa (tidig uppstigning för att fixa frukost åt barnen och skjutsa dem till dagis/skola, sedan jobb, sedan hämtning på dagis, matlagning, middag, läggdags för barnen) och man har ont om krafter när barnen väl gått och lagt sig – och man själv varit vaken i kanske 14-15 timmar och vet att man måste upp om 8-9 igen.

Det viktigaste är att se till att fixa tid för varandra, tid som man kan ligga på. Har ni kanske möjlighet att lämna barnen hos mor- eller farmor ett par timmar varje helg? I sådant fall – perfekt! Kanske ni har möjlighet att jobba ett par timmar kortare på fredag eftermiddag? Det gäller att se över sitt schema och att båda partners anpassar sig för att få lite tid för varandra avsatt – tid då barn, jobb och annat inte kommer komma i vägen!

Ett annat tips är att testa olika typer av sexlekar och sexleksaker. Det är ett bra sätt som låter er komma ifrån de invanda ställningarna och utforska nya horisonter på. Sexleksaker finns i de mest olika utförandet och nuförtiden kan du handla dina sexleksaker på internet utan att lämna ditt hem. Genom att leva ut era fantasier kommer ni kunna utforska era kroppar och varandra på nytt och hetta upp ert sexliv med ett par hundra grader, vilket i sin tur leder till att den ömsesidiga njutningen ökar, att ni får större lust och aptit på sex, och att ert sexliv kort och gott blir bättre – så våga ha bättre sex, det är inte särskilt svårt bara ni satsar lite på det!

24 Nov 2013