Att söka flytthjälp i Göteborg

FlyttbilFör den som planerar att flytta inom Göteborgsområdet finns det mycket att tjäna på om man hittar bra flytthjälp i Göteborg. Att flytta på egen hand är inte bara dyrt utan även krångligt och jobbigt. Dyrt!?? kanske du frågar dig, det måste ju vara billigare än att anlita en flyttfirma? Kanske, men oftast hamnar priset ändå ungefär på samma nivå och ibland även över. Det är dyrt att hyra flyttbil. Man förlorar mycket tid - antingen ens dyrbara fritid eller ens värdefulla arbetstid. Man måste ta hjälp av släkt och vänner, vilket innebär att man måste bjuda på mat och dryck efter att flytten avslutats. Och det tar mycket längre tid och är mycket svårare, särskilt om man i vardagslivet inte har ett fysiskt krävande arbete - det är slitsammare än man tror att flytta tunga lådor och möbler!

Hittar man bara en bra firma som erbjuder flytthjälp i Göteborg kan man faktiskt komma undan rätt billigt. XL Flytt är en flyttfirma i Göteborg som vi själva har använt, du når dem på 0700-270 570 och de tar faktiskt bara 840 kronor i timmen, trots att allting sköts snabbt, effektivt och snyggt.

En flyttfirma är aldrig bättre än dess renommé, men just XL Flytt har väldigt goda vitsord också. Det är vårt tips om du behöver flytthjälp inom Göteborgsområdet!

19 Aug 2014