Bästa prisjämförelsen för bläck till skrivare

bläck till skrivareNyligen genomfördes ett relativt stort bolagsköp av ett företag som säljer bläckpatroner och toner och vi kan räkna med att fler butiker i branschen slås ihop inom en snar framtid. Ju fler som handlar bläckpatroner online desto mer intresse finns det också av att jämföra priser på bläck. En av de ledande sajterna som jämför priser inom detta område är www.blackpatroner.net. De samlar in tusentals priser ifrån de åtta största bläckpatronbutikerna varje dag och presenterar dem i en överskådlig jämförelse.

Just bläckpatroner är en rätt så komplicerad produkt  att jämföra då det finns så otroligt många skrivare (tusentals) och till dessa ofta 5-6 olika bläckpatroner (olika storlekar och färg/svart). Till det skall läggas att det allt som ftast finns ett "kompatibelt" alternativ eller piratpatroner som de också kallas. Dessa bläckpatroner är som regel 30-50% billigare men fungerar lika bra. På följande sida kan du läsa mer fakta om hur du jämför pris på just din bläckpatron.

Försäljningen av bläckpatron till skrivare går mer och mer över till Internet där flera onlinebutiker växer så det knakar. xempel på de största är Inkclub, Inky och Megashop men vi rekommenderar att du alltid startar på en prisjämförelsesajt innan du handlar, förslagsvis den vi presentat i detta inlägg.

24 Jan 2011