Bra ljudböcker billigt

Ljudböcker blir mer och mer populära. Och varför skulle de inte bli det? Det finns många fördelar med att köpa ljudböcker istället för vanliga böcker.

En ljudbok kan du spela upp när som helst. Många gillar ju att ta till sig litteratur på väg till och från jobbet, men när åker vi oftast till och från jobbet? Jo, i rusningstrafik. Och om man inte bor vid kollektivtrafikens ändhållplatsen finns det inga som helst garantier att man kommer att få en sittplats. Och att läsa en bok stående, det är inte bara krångligt utan kan även störa andra trafikanter som inte vill ha din bokrygg i deras ryggar. En ljudbok däremot - på med hörlurarna och tryck på Play så är allt fixat!

Dessutom slipper man behovet av en massa bokhyllor hemma, och man slipper behovet av att antingen ha djupa fickor eller en stor väska med sig. Många ljudböcker kostar heller inte speciellt mycket mer än en vanlig pocketbok, vilket gör det till ett relativt billigt alternativ. Visst kostar den lite mer än pocketboken, men det är ju också naturligt eftersom det är dyrare att producera en ljudbok - att hitta någon som läser in den på ett bra sätt är inte billigt.

På Bokii.se hittar du en mängd bra ljudböcker till låga priser.

23 Nov 2014