Din mäklare i Västra Frölunda

Bor du i Göteborgsområdet med omnejd, eller ännu hellre i Västra Frölunda, har du nära till Svensk Fastighetsförmedling som finns där lokalt. De har kontor över hela landet och är välkända såsom kvalitativa mäklare. Detta företag är väldigt kunnigt inom sitt område och har funnits med på marknaden under ett större antal år, varför de har en god erfarenhet när det gäller försäljningar av bostäder. De har möjlighet att arbeta som din lokala fastighetsmäklare, varför du får de bästa priserna, då du når ut till den kundkrets som finns i just ditt bostadsområde. När du anlitar dem, tar de ansvar för hela processen, alltifrån visningen, sökningen av köpare och värderingen till den slutliga försäljningen av bostaden.

Denna mäklarfirma sätter kundernas intressen i första rummet och koncentrerar sig på kundnöjdhet. Göteborgskontoret har fått flera utmärkelser för nöjda kunder, vilket de är stolta över. De är väldigt glada över att de kan arbeta för Sveriges starkaste varumärke och är fristående ifrån banker och försäkringsbolag. Hela mäklarkedjan har ett gott renommé och erbjuder alltid en god service.  Kontakta oss, vi finns i bl.a.  Mäklare Göteborg, Mäklare Lerum & Mäklare Marstrand.

Man är alltid välkommen att göra en värdering av sin bostad, vare sig man vill sälja den eller inte. Genom denna får man ett uppskattat pris som talar om vad bostaden kan säljas för i dagsläget. I beräkningen tas det hänsyn till bostadens efterfrågan, samt andra marknadsfaktorer, såsom det nuvarande ränteläget, lånemarknaden och det aktuella utbudet av bostäder på marknaden. Det finns en möjlighet att få denna värdering skriftligt, så att man kan ta med sig den och uppvisa den för en bank. Man skall komma ihåg att en värdering är endast temporär, vilket innebär att man i samband med en försäljning måste förnya den så att den blir aktuell.

Det första besöket hos dem är helt kostnadsfritt och du kan därför ta kontakt med dem utan några förbehåll, varför du inte heller förbinder dig till någonting. Skulle du därefter välja att anlita dem såsom din mäklare, får du en god trygghet utifrån deras moderna tjänster. Denna mäklarfirma har ett av landets största kundregister inom bostadsmäkleri, med en kundkrets som finns att tillgå över hela landet. 

De som arbetar på kontoret i Göteborgsområdet är bosatta eller uppvuxna i närheten av Västra Frölunda och trivs verkligen med bostadsområdet. Kontoret i Västra Frölunda har specialiserat sig på att sälja bostäder, fritidshus och tomter i trakten, varför det har en god lokalkännedom. 

År 2015 firar kontoret i Västra Frölunda 30 års jubileum, varför nya och gamla kunder hälsas särskilt välkomna för ett besök.

4 Jul 2015