- Får jag låna en lax?

SmslånHar du någonsin varit i situationen där du känner dig tvungen att fråga din polare om du får låna en lax (eller två)? I sådant fall vet du att det inte är en särskilt trevlig känsla och att du på ett sätt riskerar din vänskap - kommer din polare verkligen kunna förlåta dig om du av någon anledning inte lyckas betala tillbaka i tid?

Därför är det ofta bättre att ta ett smslån. Du kan enkelt låna 1000 kr med smslån - det tar ingen tid alls och du har pengarna på kontot samma dag som du tar smslånet. Det är ett bra och smidigt sätt som kan hjälpa dig ta itu med en kortvarig finansiell knipa, som får dig att komma över kortvariga ekonomiska problem. Särskilt nu i januari - när julspenderandet och nyårsfirandet har snott åt sig allt ledigt kapital - kan ett smslån om 1000 kronor vara just vad du behöver.

Se dock till att du vet om att du kan betala tillbaka lånet. Även om du inte förlorar en vän ifall du misslyckas med återbetalningen är en betalningsanmärkning nog så jobbig - det är något som du absolut vill klara dig utan. Betalningsanmärkning innebär ju bland annat att du får svårt att till och med teckna mobilabonnemang för att inte tala om att köpa saker på avbetalning och dylikt.

Så om du behöver låna 1000 kronor nu i januari, ta ett smslån istället för att låna av vännen, men glöm inte bort att ha koll på ekonomin så att du inte hamnar i trubbel framöver!

7 Jan 2014