Flexibelt städföretag i Stockholm

StädareBehöver du kompetent städhjälp?

Städning är nödvändigt och ju bättre miljö man vill vistas i, desto större vikt lägger man på städningen av sina rum - såväl de privata som de på jobbet. Som anställd har man kanske inte så mycket att säga till om hur ens arbetslokaler sköts, så det är viktigt att alla arbetsgivare tar ansvar för graden av renlighet på arbetsplatserna.

För att man ska kunna prestera bra på arbetet är en ren och fräsch arbetsmiljö viktig och för att man ska slippa lägga arbetstid på städning så är städhjälp en suverän lösning. Se bara till att städfirman som anlitas är professionell.

Städenergi är ett flexibelt städföretag i Stockholm, som erbjuder allehanda tjänster inom städ till såväl privatpersoner som till företag - stora som små - alla är välkomna!

Stora förmågor

Städenergi har städat hem och arbetslokaler i Stockholm sedan 2009 och sysselsätter idag 35 personer på heltid. Detta är ett seriöst städföretag som är väldigt engagerat i miljövänlig städning och att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar. Allas liv och allas verksamheter ser olika ut och behoven varierar därefter. Städenergi erbjuder städlösningar som passar alla.

Bland Städenergis tjänster erbjuds bland annat:

  • Trappstädning
  • Kontorsstädning
  • Storstädning
  • Flyttstädning
  • Hemstädning
  • Butiksstädning
  • Fönsterputs

Rena arbetslokaler

Städenergi har flera uppdrag som går ut på kontinuerlig trappstädning i Stockholm, ibland i anslutning till bostäder och ibland i anslutning till arbetsplatser. Oavsett vilket så är en inbjudande trappa alltid viktigt för det första intrycket hos de gäster som kommer på besök.

Städenergi ägnar också stor del av sin tid på kontorsstädning i Stockholm, i miljöer där papper, datorer och andra känsliga material används, och där människor spenderar mycket tid stillasittande i djup koncentration, är en frisk och ren miljö a och o.

Kontakta Städenergi idag om du vill veta mer om vad de har att erbjuda, eller beställa högkvalitativ städhjälp i Stockholm.

10 Jun 2014