Flyttfirma i Göteborg

För den som söker en flyttfirma i Göteborg så finns det många att välja emellan. Det kan vara svårt att hitta rätt, alla flyttfirmor skryter ju gärna om hur pass bra de är, men verkligheten visar tyvärr att flyttfirmorna ofta inte lever upp till det som förväntas. Det kan alltså vara svårt att hitta rätt.

Man kan heller inte gå enbart på pris, eftersom de som är billigast oftast också är de som är sämst - erbjuder någon flytthjälp för 500 i timmen kan man nästan sätta en slant på att det rör sig om svartjobbande människor som slavar under dåliga arbetsvillkor, med flyttbilar som ser ut som reliker från 1970-talet. Det är inget man vare sig vill eller bör stödja.

Det gäller alltså att hitta en seriös flyttfirma. 1000 Flytt AB är en av alla flyttfirmor i Göteborg som kombinerar bra priser med ett seriöst tillvägagångssätt. Deras priser är väldigt låga, 840/timme, och samtidigt har de fräscha flyttbilar, bra flyttgubbar och ett trevligt bemötande när man ringer. Det är alltså mitt tips om du behöver en flyttfirma i Göteborg som du kan lita på.

27 Jul 2014