Gör din konferens till ett event som består

konferens

Konferenser har anordnats under många decennier, och har tidigare varit något tradigt och tråkigt fyllt med alldeles för mycket information på samma gång. Detta har gjort att många ser en konferens som något jobbigt och påträngande som måste genomlidas. Hade du tur fick du en kopp kaffe för att hålla korpgluggarna öppna, så att du åtminstone kunde ha kraft att ge intrycket av att vara intresserad. Nu är den tiden förbi, och idag anordnas mycket trevliga konferenser i stora luftiga och moderna konferensanläggningar som även innehåller mycket aktiviteter. Många konferenser idag anordnas på platser dit du måste resa istället för att gå upp på det övre planet av företagets lokaler. Detta har gjort att dagens konferenser blivit mer populära och uppskattade, och även kan sträcka sig över flera dagar med ingående aktiviteter och event samt övernattning och god mat med trevligt umgänge och gemenskap. En av de moderna konferensanläggningar som idag vet hur det går till att erbjuda alternativa aktiviteter som kan sätta piff på vilken tråkig information som helst är Ring Knutstorp. Här hittar du en av Sveriges mest moderna och aktivitetsproppade konferensanläggningar som finns att finna.

Konferens med aktiviteter

Här finns det möjlighet att arrangera allt från en dagskonferens upp till en längre konferens fylld av aktiviteter med övernattning i upp till 14 toppmoderna stugor där det finns plats att inhysa fyra gäster i varje. Bara detta kan bli som att ha en trevlig konferens med en känsla av att befinna sig i en liten stugby. Ring Knutstorp har satsat på att bli Sveriges mest uppskattade konferensanläggning, vilket de är på väg att lyckas med. Förlägg din konferens till Ring Knutstorp i Skåne för en helt ny konferensupplevelse.

När du förlägger din konferens till Ring Knutstorp med övernattning vill du naturligtvis dra nytta av möjligheterna att infoga några trevliga event för att piffa upp konferensen och bidra till gruppens eller din personals gemenskap. Här finns det då möjligheter att ta en förarutbildning i banracing, trappskytte samt en tur i den intressanta terrängbanan. Är det lugn och ro som du och dina deltagare söker finns det möjligheter till vandring i vacker natur, joggingturer i motionsslingan och arrangemang i form av en trevlig grillkväll. Hur du än vill att din konferens ska se ut och vad som ska ingå kan Ring Knutstorp se till att det blir verklighet och ett bestående minne av en trevlig konferens. Kontakta Ring Knutstorp för bokning av din nästa konferens.

21 May 2015