Handla matkasse

matkasseNågot som växer snabbt för tillfället är marknaden för matkassar på internet. Trenden ökar explosionsartat och det finns många leverantörer av matkassar som vill vara med och hinna ta så stor andel av kunderna som möjligt. Ni känner säkert redan till Linas matkasse som tillhör en av de större, men de är knappast ensamma. Linas matkasse må vara en av de tidigare aktörerna på marknaden men det finns idag många fler leverantörer att välja på. Ett annat alternativ är en matkasse från Middagsfrid som erbjuder olika matkassetyper. På jämförelsetjänsten matkasse.se kan du hitta alla alternativ för matkassar och beställa dem direkt. Priser, leveransstäder och olika matkassar åskådliggörs tydligt. Dessutom kan besökarna rösta och ge betyg på matkassarna.

Förklaring av affärsidén matkasse

Att beställa en färdig matkasse på internet är ett bekvämt och tidsbesparande sätt för dig som konsument att handla mat. Vanligtvis är det ett slags abbonemang som du prenumererar på. Varje vecka eller varannan vecka får du en matkasse levererad direkt hem till dig, betalning brukar ske via faktura eller med kortbetalning vid leverans. Du får en matkasse som är planerad för ett visst antal middagar komplett med de matvaror och recept du behöver för att tillaga maten snabbt och smidigt själv, oftast tar det inte längre än en halvtimme att laga en god middag. Fördelarna med att beställa hem en matkasse är många. Du spar tid och även pengar eftersom matpriserna i stort sett är desamma som i matbutiken. Middagarna är planerade av kostrådgivare och kockar, på så sätt kan du laga bra mat genom att de har serverat dig allt du behöver. Det är dessutom bra för miljön eftersom du minskar ditt bilåkande, matkasseleverantören samordnar sina leveranser och är därmed ett miljövänligare alternativ.

Prova själv, besök matkasse.se för att jämföra matkassar och hitta din perfekta matkasse på din bostadsort. Du kommer bli förvånad över hur bekvämt det är att beställa hem en matkasse!

28 Mar 2011