Handla parfym online billigt

Fler och fler människor handlar varor på nätet och en av dessa varor som handlas ofta är parfymer. Det finns många kronor att spara genom att handla din favorit parfym online, då många butiker ofta kan ha bra mycket lägre priser i sina nätbutiker än i vanliga fysiska butiker.

Problemet när det gäller parfymer när man ska handla på nätet är ju såklart att det inte går att lukta på parfymen. Men ofta kanske man redan vet vad sin favoritparfym heter eller så kanske man är så modig att man köper någon ny parfym utan att först lukta på den. Har man tur kanske man träffar rätt!

Escada parfym

Ett parfymmärke som är väldigt populärt är Escada och deras parfym Magnetism. Escadas förförande parfym Magnetism är en fruktig parfym med inslag av bland annat ananas, melon, röda bär och jasmin och har en dominant feminin doft som inte lämnar någon obemärkt. En annan ny doft som är en riktig storsäljare är Especially Escada. Det är en lyxig och feminin parfym som är uppbyggd kring ett delikat rosackord. Resultatet är en sofistikerad doft som uttrycker mjuk kvinnlighet. Especially Escada utstrålar lyx och elegans på ett modernt och behagligt sätt. Doften inleds med en intensiv toppnot av päron, kombinerat med exotiska mysknoter av ambrettefrön. Tillsammans bildar de en explosivt fräsch doft som leder fram till hjärtnoten. I hjärtat återfinns den speciella doften av fräsch, daggbeslöjad ros i kombination med inslag av vatten som gemensamt fångar aromen av rosenblad i tidig gryning. Tillsammans med rosnoterna, bildar den en blommig och intensivt kvinnlig närvaro som utstrålar en fräsch och naturlig aura av positivitet.

Dessa parfymer finns att köpa till bra priser på www.parfymerbilligt.se. Här hittar du även en mängd märkesparfymer från flera olika parfymbutiker samlade på en och samma sida så du enkelt kan hitta parfymerna just du är ute efter utan att behöva surfa runt på flera olika sidor.

22 Aug 2012