Hårtransplantation hos Nordic New Hair Centre

hårtransplantation

Nordic New Hair Centre AB är inte bara ledande inom hårtransplantationer i Sverige, utan på hela världsmarknaden. Därför bör deras hårtransplantation vara ditt förstahandsval när du lider av ditt håravfall. När man utför en hårtransplantation, går ingreppet till så att man flyttar hårsäckar från en annan del av kroppen och placerar dem där man vill ha behåring. Det är inte bara män som utför detta ingrepp, utan även kvinnor med en glesnande hårväxt. När hårsäckarna har flyttats till den del av huvudet där det tidigare saknats behåring, går håret av. Detta innebär att du inte kan förvänta dig att se något resultat direkt efter ingreppet.

När hårsäckarna börjar att producera hår igen efter vilofasen, kommer håret att växa med cirka en centimeter per månad. Därför kan du oftast se det slutgiltiga resultatet mellan 4 till 12 månader efter att ingreppet har slutförts. Man måste alltså ha tålamod när man utför en hårtransplantation. Om man upplever att man lider av sitt håravfall på olika sätt, är detta ett relativt lätt ingrepp som man kan genomgå för att förändra detta. Många brottas med frågan om det handlar om fåfänga, men faktum är att alla förtjänar att leva ett liv med en god livskvalitet. Om du får en bättre självkänsla av att genomgå en hårtransplantation, är detta in mer fåfängt än att du till exempel vill ordna till en sned tandrad.

Olika storlekar på hårtransplantation

Det finns bra paketpriser för den typ av hårtransplantation som du vill utföra. Det kan vara så att du lider av en mindre kal fläck på ett område eller att du har tappat mycket hår över hela huvudet. Ingreppet kan därför se väldigt olika ut beroende på vad du har för problem, eller vilket paket som du behöver för att bli nöjd med din hårväxt på huvudet. Du kan utföra en hårtransplantation som omfattar allt ifrån ett fåtal hårstrån, till tusentals av dem. Det är dock vanligare att man utför större hårtransplantationer än så, men det finns inga regler för när det är dags för dig att börja. Det kan ibland kännas bättre att motverka håravfall innan det blir synligt.

Nordic New Hair Center strävar efter att du såsom kund alltid ska bli nöjd när du utför en hårtransplantation hos dem och därmed alltid kommer att vara stolt över din hårväxt i fortsättningen. Det finns ingen anledning för dig längre att gå omkring med ett jobbigt komplex för något som är så trivialt som hårväxt.

5 May 2015