Investera i fastigheter

HusRelier Öresund förmedlar de bästa fastigheterna i Öresund

Öresundsområdet är stort och Relier Öresund har inte hela två kontor här för att hantera det enorma intresse som finns för fastigheter till salu i södra Sverige. Öresundsbron öppnade år 2001 och sedan dess har intresset för fastigheter i närheten av denna långa koppling mellan Sverige och resten av Europa ökat explosionsartat.

Relier Öresunds två kontor finns i Helsingborg och Malmö och vilket av dessa två man väljer att kontakta handlar mest om vilket som ligger en närmast. Malmö är en stor stad och många vill gärna hitta fastigheter här och i närheten, men ett intresse för den västskånska kusten börjar bli allt mer påtagligt. Relier Öresund förmedlar fastigheter till salu inom hela regionen.

Inte bara fastigheter till salu

Relier Öresund ligger bakom mängder av fastighetsöverlåtelser, men vi förmedlar också hyrlokaler som kontor, butiker och industrilokaler. Egentligen har vi inga gränser för vad vi tar oss an och vi brinner för att sammanföra rätt säljare/uthyrare med rätt intressent. Relier är franska och betyder just "sammanföra". I tre år i rad utsågs Relier Öresund till "Skånes bästa företag inom lokaluthyrning", det var mellan åren 2010-2012 - lägg till bravuren att Relier bara har funnits sedan år 2009.

Kontakta oss på Relier Öresund

Relier AB är ett nationellt företag och Relier Öresund är Sydsveriges egna förgrening. Vi erbjuder försäljningstjänster såväl som förmedlingstjänster i hela södra Sverige. Man kan testa att hitta det man söker med hjälp av söktjänsten på vår officiella hemsida fastmera.se, men även om man inte skulle lyckas hitta något av intresse där så kan finns det fortfarande gott om hopp. Hos Relier AB kan du även få assistans med att hitta lediga kontor i malmö.

Kontakta oss på Relier Öresund på vårt Malmökontor:

  • Adress: Gråbrödersgatan 2, 211 21 Malmö
  • Telefon: 040-30 75 00
  • E-mail: malmo[at]relier.se

eller på vårt Helsingborgskontor:

  • Adress: Bergavägen 1A, 256 44 Helsingborg
  • Telefon: 042 14 80 00
  • E-mail: helsingborg[at]relier.se

Den som kontaktar oss för att den letar efter fastigheter till salu, eller kanske är sugen på att hyra en lokal i Sydsverige, behöver inte tänka på kostnader, våra tjänster kostar bara för personer ute efter att sälja eller hyra ut sina fastigheter och lokaler.

Välkommen!

4 Jan 2014