Kort om köksluckor

HandtagOm du byter köksluckor, eller helt enkelt ger ditt kök en snabb makeover, är det viktigt att tänka på att handtagen till köksluckorna passar in i helhetsbilden och ser snygga och kvalitativa ut. Det gäller att ha handtag som enhetligt smälter in i designen – ett bra handtag till en kökslucka ska antingen knappt märkas alls eller sticka ut.

Det första alternativet kanske är att föredra om man är en hemmasnickare utan större designkänsla, för annars finns det risk att man råkar få ens handtag till köksluckorna att sticka ut för mycket eller på fel sätt, och då blir det inte snyggt. Men om man däremot har en bra känsla för interiördesign är det bara att köra på och experimentera – snygga handtag kan skapa vackra kontraster i ditt kök, de blir som pricken över i:et, alltså som det som får andra att säga WOW när de ser ditt kök!

Nuförtiden slipper man dessutom jaga med ljus och lykta för att hitta en affär som säljer passande handtag. Tack vare internet finns affärer som säljer billiga och stiliga handtag för köksluckor på nätet – det är bara att gå in och beställa! En sådan nätbutik är barahandtag.se, som har ett brett utbud och konkurrenskraftiga priser. Några saker att tänka på när du ska byta handtag på dina köksluckor, eller hur?

21 Mar 2012