Kullamäklaren - Din mäklare i Helsingborg

mäklare i helsingborg

När det är dags för dig att sälja eller börja leta efter bostäder kan du ta hjälp av en mäklare. Om du bor i Helsingborg bör Kullamäklaren vara din självklara mäklare. De har nämligen erfarenhet av hela Helsingborg och vet hur man säljer din bostad till bästa pris samt erbjuder dig hjälp med att hitta just din drömbostad. När du planerar att sälja din bostad hör du av dig till dem genom att ringa. Därefter sköter de allt väsentligt som har att göra med bostadsmarknaden. Detta kan vara allt från att anlita ett företag som sköter städningen till att ta bilder och se till att din bostad kommer upp på marknaden.

Visningar av din bostad

Därefter sköter de även visningar av din bostad till potentiella intressenter som kan tänkas köpa den. De gör allt för att din bostad ska bli såld till ett så högt pris som möjligt och sköter därmed även förhandlingarna med intressenterna och deras mäklare. Du behöver inte göra någonting. Trots det kommer din åsikt i slutändan att väga högst och det är alltid du som bestämmer om du accepterar det slutgiltiga priset eller inte. Även om du letar efter en ny bostad i Helsingborg ska du kontakta Kullamäklaren. Då kommer de att presentera bostäder för dig inom din prisgrupp och helt enligt dina önskemål. Om du letar efter någonting ovanligt bör de vara ditt förstahandsval. De kommer nämligen inte att sluta leta efter bostäder åt dig innan dess att du har blivit nöjd. En mäklare kan sköta allt som har med försäljning av din bostad att göra. Detta innefattar en värdering, förberedelser inför visningar, att intressenter vet om att din bostad är till salu, budgivning, vinstberäkningar samt kontraktskrivning och tillträde. Det innebär att du själv inte behöver lyfta ett finger när du vill att din bostad ska bli såld.

Faktum är att du inte ens behöver befinna dig i samma stad som den bostad du har till salu. Medan mäklarna från Kullamäkare koncentrerar sig på att få din bostad såld enligt dina premisser kan du fokusera på att flytta in i din nya drömbostad. Du är välkommen till Kullamäklaren oavsett om du är intresserad av att köpa eller sälja en bostad. Mäklare jobbar vanligtvis mer med säljare av bostäder än med köpare. Detta innebär dock inte att de inte kan hjälpa dig. De har nämligen fullständig koll på alla bostäder som är till salu i Helsingborg som kan passa just dig.

24 Apr 2015