Letar du efter ett seriöst städbolag?

StädbolagHemstädning

Har du funderingar på att anlita ett städföretag Göteborg för att sköta städningen av ditt hem? Kanske ska du flytta och vill få en grundlig flyttstädning genomförd av riktiga proffs? Eller så är du bara trött på att själv stå där och skrubba toaletten vecka ut och vecka in när du egentligen har både viktigare och roligare saker för dig.

Tillfällena då man kan anlita ett städbolag är många. Man kan välja att upprätta ett rullande städschema med ett seriöst städbolag som kommer hem till en några gånger i veckan, månaden eller kvartalet. Eller så kan man välja att tillkalla ett städbolag inför storstädningen på våren och innan jul. Man väljer själv eftersom de flesta städbolag idag är väldigt flexibla.

Man väljer själv

När det gäller hemstädning så väljer man förstås själv vilka tjänster man önskar, allt från grovstädning till finputs och fönsterputs. Man kan utesluta något som man inte känner är så viktigt, och har man specialbehov så kan man be att få lägga till dessa. Ett professionellt städbolag hittar lösningar.

Företagsstäd

Driver man ett företag – en butik, ett kontor eller en industriverksamhet – så behöver man också hjälp med städning. Det är sällan ens anställda har lust att städa på sin arbetsplats, det ingår dessutom sällan i deras arbetsuppgifter. Arbetsuppgifter som kan ingå är möjligen att lasta in i den gemensamma diskmaskinen o.dyl.

Ett städbolag som anlitas för företagsstäd går alltid igenom vilka uppgifter som ska ingå, vilka utrymmen som ska städas, vad som ska lämnas, och hur ofta städningen ska genomföras. Vissa företag behöver städhjälp flera timmar om dagen medan andra nöjer sig med någon timme i veckan. Det beror ofta på hur stor arbetsplatsen är och vilka arbetsuppgifter som genomförs där.

Trädgård

Vissa städbolag genomför städtjänster också utomhus, dvs. trädgårdsarbete. Det kan vara bra att fråga om dessa tjänster finns tillgängliga i det fall man har en trädgård som man ibland skulle vilja få putsad.

18 Feb 2015