Logotyp till fast pris

loggorHar du ett företag som du vill kunna marknadsföra på ett bra sätt? Då ska du låta oss på Logokompaniet designa en unik företagslogga som passar ert företags värderingar och kan lyfta fram det på ett bra sätt. Logokompaniet sätter dig som kund i fokus och satsar på att ge dig fasta internetpriser. Hos oss får du garanterat en logga som visar vad ni är för sorts företag.

Vad erbjuder vi?

Vi på Logokompaniet anser att en logotyp design ska kunna vara professionellt designad utan att vara dyr. Därför erbjuder vi följande:

  • Du slipper alla sorters mellanhänder, vi sköter allt
  • Med oss får du specialister på logodesign
  • Vi ger 100 % nöjdhetsgaranti
  • Leveransen tar bara ett par dagar
  • Fast pris
  • Du beställer enkelt dina logotyper online

Hos oss på Logokompaniet kan få en billig logotyp utan att tumma på kvalitén, du får den designad av personer som är specialister på logodesign och du får den levererad på endast ett par dagar. Eftersom vi inte arbetar med mellanhänder så går det fortare och det blir billigare. Vi ger dig dessutom en nöjdhetsgaranti på alla våra logotyper.

Beställ på enkelt sätt

En företagslogga hos oss på Logogokompaniet är unikt designad utefter hur du vill att den ska se ut. En företagslogga brukar förknippas starkt med det varumärke den står för så se till att det är en design som är lätt att minnas, lätt att läsa och det ska gå att förstå den. Om er logotyp dessutom är intressant desto bättre. Att låta loggan spegla vad ni har för värderingar är också viktigt så fråga dig själv vad det du vill säga med er företagslogga. Hos oss på Logokompaniet är det enkelt för dig som företag att beställa din företagslogga online direkt på vår hemsida.

20 Jul 2014