Magasinering för alla ändamål

magasinering i malmö

Alla har någon gång ett behov att förvara sina ägodelar på ett tryggt sätt någonstans när utrymmet i det egna hemmet tryter. Det kan även behövas ett förråd tillfälligt under en övergångsperiod, till exempel vid en flytt eller när företaget ska byta lokaler. Många väljer att förvara sina saker i trånga och kalla källarförråd i bostadshuset, alternativt hemma hos bekanta. Det finns stora fördelar med att hyra magasinering i Malmö just nu. Förråden är nämligen lättåtkomliga, uppvärmda och prisvärda.

Hos dem kan du välja mellan förråd i tre olika storlekar, det vill säga 6, 12 och 24 kvadratmeter. Valmöjligheterna när det gäller förrådens storlekar, gör att alla kan hitta en lämplig magasinering oavsett hur behoven ser ut. I och med den generösa takhöjden, kan du vara säker på att få plats med till och med de mest skrymmande föremålen. Samtliga förråd, oavsett storlek, håller också en temperatur som motsvarar en inomhustemperatur. Detta betyder att du kan förvara föremål som är känsliga för kyla, utan att behöva bekymra dig över skador på dina tillhörigheter när temperaturen utomhus kryper ner till minusgrader.

För att du ska kunna komma åt dina saker när det passar dig, är byggnaden tillgänglig från klockan sex på morgonen till klockan tio på kvällen och detta gäller alla dagar i veckan, året runt. Området och byggnaden där förråden ligger, är hela tiden videoövervakad, vilket innebär att du inte behöver oroa dig för inbrott eller att obehöriga av en annan anledning kommer åt dina saker.

Priser för magasinering

För att få exakta och uppdaterade priser, kan man konsultera prislistan som finns på hemsidan för STORE & SAVE. Företaget garanterar att de håller lägst priser i Malmö med omnejd. Om du mot förmodan skulle hitta ett motsvarande förråd till en lägre kostnad, lovar de att matcha det priset utan vidare diskussion. Dessutom förbinder du dig inte till något avtal med en lång bindningstid, utan kan när som helst säga upp ditt förråd, genom att 14 dagar innan du vill flytta ur förrådet skriftligen meddela företaget om detta. Det finns heller ingen nedre tidsgräns, utan det går bra att hyra förråd bara några veckor, eller till och med dagar, om det skulle vara så som dina behov ser ut.

Genom att kontakta STORE & SAVE per telefon, kan du få mera information om deras förråd och möjligheten att erbjuda magasinering för dig och du kan också få komma och besöka deras byggnad i Limhamn.

15 Apr 2015