Pareto, säljträning och ledarutveckling för företaget

Pareto, säljträning och ledarutveckling är tre viktiga ord för mig och mitt företag.

Pareto

Pareto innebär att man ska prioritera rätt i företaget. Det handlar inte bara om att man ska prioritera rätt, utan även om att man endast ska satsa på det som är mest lönsamt för företaget. Pareto fungerar för mig som en ledstjärna i alla val jag gör, både privat och i företaget.

Säljträning

Att dra in försäljning är det absolut viktigaste i ett företag. Får man inte in pengar får man inte heller pengar in i företaget och man kan därför inte investera som man bör. Med säljträning blir dina säljare bättre och du får in mer pengar i företaget.

Ledarutveckling

Förutom att prioritera rätt och att dra in försäljning är det viktigt att man har bra företagsledare i sitt företag. Med en bra ledarutveckling blir alla ledare bättre och i sin tur även de som jobbar för ledarna. Jag rekommenderar därför ledarutveckling starkt!

Dessa tre saker är för mig absolut viktigast att ta väl hand om i företaget. Jag tänker som Pareto (en gammal grek), jag tar säljträning och ledarutveckling.

Inspiration från: pareto8020.se

8 Apr 2013