Reservdelar till bilar... online?

Resverdelar för bilHittills hade jag alltid reparerat bilen på ett och samma sätt – nämligen åkt till verkstaden, fått allting fixat, bett verkstaden köpa in alla delar och ja, inte gjort mycket mer än så. För ett par veckor sedan ändrades dock allting, då en vän till mig tipsade om att det faktiskt är mycket billigare att själv beställa reservdelarna online.

Först var jag tveksam. Att handla skivor och sådant på nätet är väl en sak, men bildelar? Trots att jag kände mig tveksam beslutade jag mig dock för att i alla fall ta en titt på själva sajten. Min vän hade sagt åt mig att först gå in på www.butiksjakt.se och hämta hem en rabattkod, vilket jag också gjorde – något som gav mig ytterligare 15% på hela sortimentet hos Skruvat.

Döm om min förvåning när allt jag behövde göra för att se aktuella reservdelar var att ange min bils registreringsnummer. Varken mer eller mindre – och så fick jag se alla delar jag kunde beställa, alla som passade just min bil. Priserna var också klart lägre än vad jag fick höra senast jag var inne på verkstaden.

När jag fått mina delar åkte jag bara iväg och fick jobbet utfört, totalt sparade jag nästan 30% (runt 2500 i kronor räknat) på reservdelarna jämfört med priserna som min bilverkstad kunde utföra. En väldigt stor besparing alltså. Så framöver när jag kommer behöva reservdelar kommer jag alltid att köpa dem från Skruvat, samt kolla på Butiksjakt.se efter rabattkoder!

30 Jun 2013