Snygga badkläder i Göteborg

Nu när högsommarvärmen äntligen kommit till Sverige och vi alla solbadar så mycket vi bara kan är det lätt hänt att ens baddräkt går sönder eller att man helt enkelt en vacker morgon upptäcker att man tappat bort sina badkläder. Så vad kan man då göra? Antingen köper man första bästa kläderna man hittar, eller så lägger man lite tid på att hitta något snyggt.

Ett populärt märke för badkläder är Quiksilver, och det är lätt att förstå - deras badkläder andas kvalitet och de är snygga, motiven är vackra och framförallt så sitter kläderna bra. Köper man billiga badkläder så är det väldigt vanligt att badkläderna inte alls sitter bra, och då kan man också råka ut för en del obehag, till exempel med kroppsdelar som ramlar ur badkläderna när man hoppar efter den där höga bollen under beachvolleymatchen...

Bor man i Göteborg och söker snygga badkläder bör man alltså definitivt att överväga att köpa Quiksilver. Quiksilver badkläder Göteborg är dock inte så enkla att hitta, faktum är att vi bara känner till två butiker som säljer badkläder från Quiksilver i Göteborg (känner du till fler butiker får du jättegärna lämna en kommentar med var man hittar detta märke) och det är Stayhard.se (S Hamngatan 11) samt T-12 Kompassen (Kungsgatan 58-62).

Som sagt så finns det en del personer som kanske inte ser vitsen i att köpa märkeskläder när det kommer till stranden, men det har jag bara en sak att säga om och det är: kvalitet är och förblir kvalitet! Det är bättre att köpa något kvalitativt som håller säsongen ut än första bästa skit som passar dåligt och som man ofta får byta flera gånger - i slutändan blir det också ofta billigare också!

22 Jul 2014