Ta körkort på modernt vis

körkortFörr i tiden var det tråkigt att ta körkort – kanske inte själva övningskörningen, men just pluggandet av körkortsteori. Trots allt fanns det inte mycket annat att göra än att sätta sig vid en trälig bok och råplugga, försöka komma ihåg alla vägmärken och trafikregler för att sedan bege sig till kunskapsprovet med en rejäl ovisshetskänsla i magen och med nerverna på helspänn.

Som tur var finns det nuförtiden tjänster som låter en plugga körkortsteori online. Du får tillgång till flera tusen dagsaktuella gratis körkortsfrågor, som låter dig plugga när du vill, så länge du har tillgång till en dator med internetanslutning. Du kan utan vidare plugga t.ex. under lunchpausen på jobbet, eller köra några snabbtest medans du sitter på fiket och väntar på dina vänner. Men är det lika effektivt och bra som att plugga på det gamla sättet?

Ja – de allra flesta som pluggar på detta sätt klarar kunskapsprovet på första gången. Självklart beror det lite på vilken tjänst man använder, vad jag märkt så har körkort.se väldigt många nöjda kunder, men det går ofta utmärkt att klara teorin bara genom att plugga körkortsteori online. Vissa kombinerar även detta med studier i någon körkortsbok, för att få det bästa från båda världarna.

Hur som helst, för den som är ung idag är det bra mycket enklare och roligare att ta körkort och klara av det ganska så tråkiga teoriprov. Trots allt är det ju bra mycket roligare att plugga för sitt körkort på internet, där man också har tillgång till olika videor och bilder, istället för bara tråkig stillastående text i bokform.

13 Dec 2011