Tarot - ett sätt att lära känna sig själv

TarotLär dig mer om Tarot

Vi är många som fascineras av alternativa metoder för att finna harmoni i livet och alla sätt som leder till välbefinnande är bra. Tarot är en effektiv metod för att djupdyka i sitt inre, det fungerar lite som en nyckel för att öppna upp sanningar inom en som man egentligen redan har tillgång till. Den som tror att Tarot är en vidskeplig metod för att läsa av den exakta framtiden misstar sig. Framtiden samspelar hela tiden med både nutid och det som redan har varit, och genom att använda Tarot blir det enklare att finna sitt sanna jag och den väg man själv vill gå.

Du som är nyfiken på Tarot, som själv kanske vill lära dig att lägga Tarot för vänner och bekanta, finner massor av inspiration och kunskap på tarot.nu.

Få kontakt med en professionell Tarottolkare

tarot.nu finns dels mängder av information om Tarot - dess historia, bakgrund, en snabbskola i Tarot, exempel på hur man lägger Tarot, hur man hanterar en Tarotlek och hur man sätter igång med mycket mera. Därutöver har man direkt via sajten möjlighet att få en Tarotläggning av en professionell Tarottolkare. Priset ligger på 100 kronor/5 minuter och man väljer själv hur länge man önskar att sessionen ska vara.

När man kommer i kontakt med en Tarottolkare väljer man i regel ett särskilt ämne som man önskar fokusera på, kanske har man en eller ett par färdiga frågor redan innan man tar kontakt. Några vanliga områden inom tarot är:

  • Kärlek
  • Relationer
  • Karriär
  • Pengar
  • Resor
  • Sorg
  • Allmän Vägledning
  • Med mycket mer

Tarottolkaren

Den som lägger Tarot för andra kan använda sig av olika tekniker för att förbereda sig. Tolkningen av Tarotkorten är väldigt viktig så den som lägger Tarot måste vara högst närvarande. Att andas medvetet en stund för sig själv alternativt meditera är vanliga tekniker. De flesta Tarottolkare är överens om att ju fler läggningar man gör, desto bättre blir man - övning ger färdighet. En Tarottolk lägger sig själv åt sidan medan den tolkar korten som läggs fram, personen som spås är i fullständigt fokus.

Tarot -364 ord-.txt

2 av 3

24 Nov 2013