Tavlor piffar upp dit hem

Om du tycker att ditt hem känns lite stelt och tråkigt, om du vill piffa upp det lite och införa en ny fräschör i ditt vardagsliv, varför inte testa att hänga upp lite tavlor? ”Vaddå tavlor?”, kanske du invänder. ”Jag har ju inga tavlor hemma, bara den där hemska akvarellmålningen jag ärvde av mormor och som står och samlar damm uppe på vinden!” Ja, du kanske inte har några tavlor, men idag är det faktiskt enklare än enkelt att få tag på snygga prydnader för dina väggar.

Du behöver inte specialbeställa tavlor hos en konstnär, du behöver inte finkamma konstgallerierna efter tavlor som kostar tiotusentals kronor (eller mer) – den moderna tekniken har gett dig en rad andra möjligheter.

Hos Canvasframkallning.se kan du till exempel beställa så kallade canvastavlor. Du kan ta ett fotografi eller en bild som du har lagrad på din dator, ladda upp och få resultatet präntat på canvasduk – detta gör att du får en väldigt snygg tavla som du kan hänga upp på väggen därhemma, bara för några hundralappar! Så om du vill få upp tavlor på väggen därhemma utan att betala många tusen för detta, testa canvastavlor!

11 Nov 2013