Vilka är de bästa matkassarna?

matkasseDe tre största leverantörerna av mat för hemleverans är just nu Linas matkasse, Middagsfrid och Mathem. Allt fler väljer att handla sin mat på nätet idag och det är en tjänst som underlättar vardagen för många människor. Att handla mat på nätet och sen få den hemskickad är enklare och smidigare. Du kan i lugn och ro sitta framför datorn och bestämma vilken matkasse som passar dig och ditt hushåll bäst, sen betala via nätet och få den hemlevererad.

Exempel på olika matkassar

Alla tre av de ovan nämnda är stora aktörer på matkasse-marknaden och erbjuder givetvis olika varianter av matkassar. Allt vanligare blir det att erbjuda en matkasse som är inriktad mot barn och familjer. Då är maten anpassad efter barnens tycke smak, dessutom ännu mer lättalagad. Det finns även möjlighet för dig som vill ha en lite extra lyxig matkasse att få det. De stora leverantörerna erbjuder dessutom dig att göra andra tillägg till din matkasse, kanske en extra fruktkasse, eller frukostkasse med 5 varierande och goda frukostar. Naturligtvis så erbjuder alla något som de kallar orginal-kasse, anpassad för 2-4 eller fler personer med 3 eller 5 middagar.

Läs även några recensioner av matkassar för att se hur andra tycker om just den matkassen.

Hur ofta levereras matkassen?

Då matkasse är en prenumerationstjänst så kan du själv styra hur ofta du vill ha en matkasse hemskickad. Det kan vara varje vecka, varannan, udda eller jämna veckor eller bara något särskilt datum varje månad. Du kan när du önskar gå in och pausa din prenumeration eller avsluta genom att logga in på ditt konto hos just det matkasseföretag som du väljer. Undersök hur lång tid innan du måste pausa eller avsluta då det varierar mellan de olika matkasseföretagen. Du kan självklart testa på att använda matkasse innan du bestämmer dig för att prenumerera, både Linas, Mathem och Middagsfrid har fina "prova-på" erbjudanden.

18 Jun 2012